
Parhaat Pidot
26.8.2025
Helsingin Messukeskus
Valio Aimo® Parhaat Pidot esittelee foodservice-alan uusimmat tuotteet, trendit ja ratkaisut. Ajankohtaisin tieto täydentyy monipuolisilla ja inspiroivilla ideoilla ja elämyksillä. Mukana on aimo kaupalla näytteilleasettajia ja alan vetovoimaisia puhujia.
#valioaimo #parhaatpidot
Milloin ja missä?
Aika: tiistai 26. elokuuta 2025 klo 10-17
Paikka: Helsingin Messukeskus
Kenelle: Kaikille foodservice-alan ammattilaisille, ikäraja 18 v.
Hinta: Tapahtuma on maksuton.
Ilmoittautuminen: Veloituksetta täällä
Aikataulu
11.30 Masterclass: Alkoholittomat cocktailit – Jan Lindgren, Mocktells
Baarimaailman konkari Jan Lindgren antaa parhaat vinkit ja ideat onnistuneisiin alkoholittomiin cocktaileihin ja niiden valmistukseen.
12.00 Ravintola-alan tilanne ja tulevaisuuden näkymät – Ari Peltoniemi, pääekonomisti, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry
Kuluttajien ostovoiman heikko kehitys on vähentänyt viime vuosina ravintolassa käyntien määrää. Kuluvana vuonna edellytykset kulutuksen kasvulle ovat parantuneet, joten näkyykö kuluttajien ostovoiman paraneminen ravintolapalveluiden käytön lisääntymisenä? Aiheesta puhumassa Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n pääekonomisti Ari Peltoniemi.
12.30 Masterclass: Täydellinen pihvi – Kari ”Kape” Aihinen & HK Foods
Kokkien kokki Kari ”Kape” Aihinen näyttää parhaat niksit ja vinkit täydellisen pihvin valmistukseen. Yhteistyössä HK Foods.
13.00 Kuluttajien ruokatrendejä ja ravintolamaailman ilmiöitä vuonna 2025
Valion Consumer Insight tiimi seuraa aktiivisesti kuluttajien käyttäytymistä ja kuluttajatrendejä. Tule kuulemaan, kun Valion Consumer Insight Manager Kaisu Vuokko käy läpi tämän hetken keskeisimpiä kuluttajien ruokatrendiä ja useita pinnalla olevia ravintolamaailman ilmiöitä.
13.30 Hovimuusikko Ilkka Ihamäki
Radio SuomiPopin taajuuksilta tuttu Hovimuusikko Ilkka Ihamäki esittää Aimolle räätälöidyn kappaleen sekä muita tuttuja Hovarin hittejä.
14.00 Paneelikeskustelu
Paneelikeskustelussa pureudutaan ravintola-alaa puhuttaviin ajankohtaisiin aiheisiin kuten työpaikan tasa-arvo, sosiaalinen vastuu ja ravintola-alan vetovoimaisuus. Keskustelijoina mm. Aniko Lehtinen ja Daniel Woodward. Keskustelun vetää Teresa Välimäki.
14.30 Masterclass: Parempia somekuvia ravintolallesi – Mika Levälampi
Sosiaalinen media on tänä päivänä iso mahdollisuus ravintolan markkinointikanavana. Ammattikuvaaja Mika Levälampi kertoo vinkkejä ja ideoita, miten saat kännykällä parempia kuvia ravintolan kanaviin.
Ohjelmatarjonta päivittyy vielä kesän aikana!

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on nyt auki! Merkkaa päivä kalenteriisi ja ja ilmoittaudu tapahtumaan veloituksetta heti.
Tältä tapahtumassa näytti viime vuonna







Kaikki tapahtumat
Pysy ajan tasalla ajankohtaisista aiheista ja tule tapaamaan meitä aimolaisia alan tärkeimpiin tapahtumiin.