Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

”Hyödynnämme Valio Aimo koekeittiön reseptejä ja ideoita suurkeittiössä”

Kati Ihalainen työskentelee Valion Olivia-henkilöstöravintolan ravintolapäällikkönä. Hän tietää, miten asiakkaat houkutellaan lounaalle.

Kati Ihalaisen 5 budjettivinkkiä yrittäjälle:

  1. Hyvä asiakaspalvelu on sitä, että asiakkaat kokevat, että heidät tunnetaan ja heidän tarpeisiinsa vastataan. Asiakkaita voi ilahduttaa pienellä kekseliäisyydellä, kuten sesonkiin tai teemapäivään liittyvällä jälkiruoalla ja kevyellä somistuksella. Sen toteuttaminen ei maksa yhtään enempää, mutta se houkuttelee asiakkaita ja tuo heille hyvän mielen.
  2. Mieti tilausten toimitusrytmi järkeväksi. Tukku palvelee joka päivä, joten tavaraa ei tarvitse ostaa kuukauden tarpeiksi kerralla ja sitoa yrityksen rahoja varastoon. Se auttaa myös hävikin hallinnassa. Sopiva suunnitelmallisuus takaa, että tavaraa ei tarvitse tilata joka päivä, jolloin kuljetuspäästäjä syntyy vähemmän.
  3. Ota selvää, mitä asiakkaat haluavat syödä ja tarjoa sitä. Keskustele tukkusi yhteyshenkilön kanssa, millaisia tuotteita tarvitset. Haasta tukkua tarjoamaan tarpeisiisi sopivia ja tarvittaessa edullisempia ratkaisuja.
  4. Hyödynnä verkkokaupan uusia ominaisuuksia, jotta et tilaa tavaraa liikaa tai liian vähän. Voit jumpata seuraavan viikon jo tehtyjä tilauksia viikon mittaan sen mukaan, miten varastosi tyhjenee. Jos käytössäsi on kiertävä ruokalista, vanhasta tilauksesta on kätevä tarkistaa, kuinka paljon mitäkin tuotetta viimeksi tilasit ja onko nyt tarvetta tilata enemmän vai vähemmän. Kun aiemmin tuotteet piti tilata aamulla ennen puolta kymmentä, nyt osa tuotteista sulkeutuu vasta klo 17. Tilaukseen voi tehdä tarvittaessa viime hetken muutoksia, jos menekki onkin poikennut ennakoidusta.
  5. Myy hävikkiruokaa. Jos ruoka maistuu lounaalla, moni ostaa sitä mielellään myös mukaan kotiin. Se on loistava keino torjua hävikkiä.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search