Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Henksun safka podcast – Valio Aimo® joka jaksolla mukana

Henksun safka podcast - Valio Aimo® joka jaksolla mukana

Pauli Aalto-Setälän isännöimä Henksun safka podcast pureutuu keittiön henkilökuntaa puhuttaviin aiheisiin. Henksuna toimivat keittiömaailmasta keittiömestarit Olo-ravintoloiden Pekka Terävä, tv:stä tuttu Antti Vahtera ja monissa keittiöissä marinoitunut Petteri Luoto.

Tämä podcast makustelee kotimaisen ruoan arvostuksesta, keittiöiden rikottavista myyteistä aina tulevaisuuden 3D-printteri kokkeihin. Keittiön takahuoneessa on aimo annos mielenkiintoista behind the scenes -tarinointia. Herroilla on paljon tietämystä, kokemusta ja hauskoja tarinoita vuosien varsilta. Podcast sopii kaikille suomalaisen ruokamaailman kulinaristeille, gastronomian ja ruokakulttuurin rakastajille.

Kuuntelemaan

Kuuntelemaan

Podcastin raspikurkut ovat äänessä usein Turun murteella. Podcast kertoo, kuka kokeista on näytellyt Michelin tarkastajana, miksi magnumpullon viini maistuu paremmalta kuin tavallisen pullon sisältö ja mikä saa Pekka Terävän hyppimään onnesta.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search