Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Ihminen syö silmillään – ja some rakastaa silmänruokaa

Ihminen syö silmillään – ja some rakastaa silmänruokaa

Korona-kevään take away -annoksista voittajina selviävät ne, jotka houkuttelevat myös ulkonäöllään.

Tärkeintä on aina herättää mielihalu: kuvasta pitää näkyä, miten rapea ranskalainen annoksessa on, tai kuinka salaatti ja kasvikset rouskuvat tuoreina leivän välissä. Hyvä kuva käytännössä herättää nälän. Pakkaamisessa voi käyttää erilaisia kääreitä tai laatikoita ja taitella mukaan servietin tai muuta syömistä helpottavaa. Katso esimerkiksi näiden reseptien kivat pakkausideat.

Suunniteltu take away -konsepti

Suunniteltu take away -konsepti

Olemme laatineet sinulle laajemman ohjeistuksen ja paljon käytännön vinkkejä noutomyynnin suunnittelemiseen.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search