Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Juustoviipaleet ammattilaisten käyttöön

Juustoviipaleet ammattilaisten käyttöön

Valio juustoviipaleet ovat tunnettuja laadustaan ja maustaan. Hyvän maun salaisuus piilee Valio juustomestareiden intohimossa ja rautaisessa ammattitaidossa, juuston valmistuksen pitkissä perinteissä, sekä laadukkaassa maitoraaka-aineessa – juuri nämä tekevät Valio juustoista arvostettuja myös ulkomailla. Valio laadukkaat juustot valmistetaan aina kotimaisesta maidosta, valiolaisessa juustolassa ja viipaloidaan Vantaalla juuri oikeaan paksuuteen ja kokoon. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen ja makuun sopivat viipaleet.

Valio Hyvä Suomalainen Arki® juustoviipaleet

Valio Hyvä Suomalainen Arki® juustoviipaleet ovat kustannustehokas vaihtoehto kapeamman muotonsa ansiota ja sopii esimerkiksi patonkeihin ja muihin kapeampiin leipiin. Palakoko jää pienemmäksi, jolloin linjasto- ja buffettarjoilussa juustoa kuluu vähemmän. Tuotesarja on laaja, siitä löytyy useita eri juustotyyppejä ja makuprofiileja. Kaikki sarjan viipaleet ovat laktoosittomia sekä säilöntäaineettomia.

Kaikki Valio juustoviipaleet pakataan viuhkamaiseen muotoon, jotta ne olisi helppo laittaa tarjolle ja viipaleita olisi helppo ottaa niin hotellin aamiaispöydässä kuin täytettyjä leipiä valmistettaessa. Pyri sulkemaan avattu juustopakkaus huolellisesti säilytyksen ajaksi, jotta juusto ei ime itseensä kylmiön muiden ruokien hajuja ja makuja.

Hyvä suomalainen Arki® emmental on täyteläinen tahkojuusto suomalaiseen arkeen. Erinomainen valinta miedon ja pähkinäisen emmentalin ystäville. Tuotesarjan juustot ovat laktoosittomia ja säilöntaineettomia.

Viipaleen koko 8,3 x 5 cm Viipaleen paino 8-9 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 100 kpl

Hyvä suomalainen Arki® gouda on maultaan pehmeä goudajuusto, joka sopii erinomaisesti leivän päälle ja maistuu koko perheelle. Tuotesarjan juustot ovat laktoosittomia ja säilöntaineettomia, ja ne valmistetaan aina suomalaisesta maidosta.

Viipaleen koko 8,5 x 5 cm Viipaleen paino 9 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 85 kpl

Hyvä suomalainen Arki® juusto on mukavan mieto edam-tyylinen juusto, joka maistuu leivän päällä koko perheelle. Tuotesarjan juustot ovat laktoosittomia ja säilöntäaineettomia, ja ne valmistetaan Suomessa kotimaisesta maidosta.

Viipaleen koko 8-8,5 x 5 cm Viipaleen paino 8 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 100 kpl

Hyvä suomalainen Arki® kermajuustoviipaleet ovat pehmeän makuista kermajuustoa valmiina viipaleina. Ne maistuvat leivän päällä koko perheelle. Tuotesarjan juustot ovat laktoosittomia ja säilöntaineettomia, ja ne valmistetaan aina suomalaisesta maidosta.

Viipaleen koko 8,5 x 5 cm Viipaleen paino 8,4 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 100 kpl

Valio Oltermanni® e900 g viipale
Valio Oltermanni® 17 % e900 g viipale

Valio Edam 17 % on mieto ja raikas edamjuusto, joka sisältää 17 % rasvaa. Se on kevyempi valinta koko perheen perusjuustoksi, leivän päälle tai ruuanlaittoon. Tuotteella on Suomen Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki. Kaikki Valio Edam juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta, ja ne ovat laktoosittomia ja säilöntäaineettomia.

Viipaleen koko halkaisija 8,5 cm x 7,5 cm Viipaleen paino 12 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 90 kpl

Valio Edam 17 % on kevyt ja raikas edamjuusto. Sopii miedomman makuisen juuston ystäville, erityisesti päiväkoti- ja kouluikäisille. Tuotteille on myönnetty Sydänmerkki. Valio Edam juustot ovat laktoosittomia ja säilöntäaineettomia.

Pienempi ja kapempi viipale. Viipaleen koko 8,5 cm x 5 cm Viipaleen paino 8 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 100 kpl

Valio Polar® juustot valmistetaan Joensuun juustolassa. Ainutlaatuisen maun salaisuus on jo vuonna 1979 Valiolla käyttöön otettu resepti. Valio Polar® juustossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen ja sopivat erityisen hyvin leivän päälle.

Viipaleen koko halkaisija 8,5 cm x 7,5 cm Viipaleen paino 10-12 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 90 kpl

Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin.

Viipaleen koko 8,5 cm x 5 cm Viipaleen paino 10-20 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 85 kpl

Valio Kippari® sulatejuustoviipaleita on savustettu aidolla leppäsavulla jo vuodesta 1970. Savun syleilyssä Valio Kippari® saa luonnollisen ja tunnusomaisen pehmeän savuisuutensa. Valio Kippari® viipaleet tuovat persoonallisen makunsa leipiin ja hampurilaisiin sekä lämpimiin leipiin.

Viipaleen halkaisija 8,5 cm Viipaleen paino 12 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 75 kpl

Valio Burgerviipale cheddar on täydelliseen burgeriin soveltuva juusto paksuna viipaleena, jossa on laadukkaalle cheddarille tyypillinen mureneva rakenne. Valio Burgerviipale cheddar kruunaa täyteläisen burger-makunautinnon. Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta.

Viipaleen koko 8,7 cm x 7,5 cm Viipaleen paino 20 g Viipaleiden määrä pakkauksessa n. 50 kpl


Search