Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Monikäyttöiset juustoraasteet leivontaan

Monikäyttöiset juustoraasteet leivontaan

Valion juustoraasteissa on mistä valita. Oikean raasteen valitseminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Erilaiset karkeusasteet, maut ja muodot vaikuttavat juuston käytettävyyteen. Lisäksi juustolta vaaditaan hyvin erilaisia ominaisuuksia erilaisissa leivonnan sovelluksissa.

Valitse raaste käyttötarkoituksen mukaan

Testasimme puolestasi kaikki Valio juustoraasteet, ja laadimme käyttöösi juustoraastekartan, johon valitsimme sopivimmat tuotteet leivontaan. Idea karttaan syntyi siitä, että halusimme auttaa asiakkaitamme löytämään ja valitsemaan kuhunkin käyttötarkoitukseen niin makuprofiililtaan kuin ominaisuuksiltaan sopivimman raasteen. Kartasta on helppo katsoa, minkä raasteen avulla pääsee toivottuun lopputulokseen. Saat myös vinkkejä paistoaikaan ja lämpötilaan.

Tutustu esitteeseen

Tutustu esitteeseen

Keräsimme kaikki leivontaan sopivat juustoraasteet yhteen esitteeseen.

Kokeile Valio juustoja näissä resepteissä:


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search