Hyppää sisältöön
Kevään raikkaat värit vitriinissä
Sesonki

Kevään raikkaat värit vitriinissä

Kevään raikkaat värit vitriinissä
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Kevättä odotetaan vuodesta toiseen ja aina vain aiemmin. Talven kylmyys varmaankin unohtuu, kun toivo paremmasta ja lämpimämmästä vuodenajasta täyttää ajatukset. Sama on myös leivonnaisten parissa, kauniin väriset leivonnaiset tuovat mieleen kirkkaan keväisen kukkaloiston ja luonnon heräämisen. Värien kirkkaus ja loisto saa varmasti jokaisessa heräämään tunteen raikkaista, herkullisista tuotteista.

Värikkäät vitriinin valopilkut ja juhlapöydän kruunut ladyfinger kakkupala

Tipu macarons -leivos on tehty pääsiäissesonkiin. Leivoksessa yhdistyy pohjan keveys ja mangotäyteen täyteläisyys, jonka Valio voi ja crème fraîche saavat aikaan. Tiput ovat ilo silmälle ja nautinto maukkaudessaan. Näitä kannattaa laittaa vitriinissä esille hyvälle paikalle, sillä ne houkuttelevat asiakkaasi takuulla ostamaan paljon myös muita tuotteita.

Ladyfinger-mangokakku on sekä värien että makumaailman osalta ehdoton kevään juhlapöytien kruunu, joka herättää kirkkailla väreillään huomion vitriinissä. Tässä tuotteessa rahka-jogurttitäyte, tuorejuusto ja vispikerma tuovat täyteläisyyttä, ja mango kolmessa eri muodossa antaa raikkaan ja pirteän maun. Tätä tuotetta ei voi vastustaa, sillä sen erilaiset rakenteet höyhenenkevyestä pohjasta täyteläiseen täytteeseen ja mangon raikkauteen eivät kyllä jätä ketään kylmäksi.


Etsi