Siirry sisältöön
Sesonki

Kevään raikkaat värit vitriinissä

Kevään raikkaat värit vitriinissä
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Kevättä odotetaan vuodesta toiseen ja aina vain aiemmin. Talven kylmyys varmaankin unohtuu, kun toivo paremmasta ja lämpimämmästä vuodenajasta täyttää ajatukset. Sama on myös leivonnaisten parissa, kauniin väriset leivonnaiset tuovat mieleen kirkkaan keväisen kukkaloiston ja luonnon heräämisen. Värien kirkkaus ja loisto saa varmasti jokaisessa heräämään tunteen raikkaista, herkullisista tuotteista.

Värikkäät vitriinin valopilkut ja juhlapöydän kruunut ladyfinger kakkupala

Tipu macarons -leivos on tehty pääsiäissesonkiin. Leivoksessa yhdistyy pohjan keveys ja mangotäyteen täyteläisyys, jonka Valio voi ja crème fraîche saavat aikaan. Tiput ovat ilo silmälle ja nautinto maukkaudessaan. Näitä kannattaa laittaa vitriinissä esille hyvälle paikalle, sillä ne houkuttelevat asiakkaasi takuulla ostamaan paljon myös muita tuotteita.

Ladyfinger-mangokakku on sekä värien että makumaailman osalta ehdoton kevään juhlapöytien kruunu, joka herättää kirkkailla väreillään huomion vitriinissä. Tässä tuotteessa rahka-jogurttitäyte, tuorejuusto ja vispikerma tuovat täyteläisyyttä, ja mango kolmessa eri muodossa antaa raikkaan ja pirteän maun. Tätä tuotetta ei voi vastustaa, sillä sen erilaiset rakenteet höyhenenkevyestä pohjasta täyteläiseen täytteeseen ja mangon raikkauteen eivät kyllä jätä ketään kylmäksi.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search