Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Lempiruokapäivässä Johanna-kodin seniorit sukelsivat ruokamuistoihin

Vanhuksia ruokapöydän ääressä

Valio Aimo ilahdutti Lahden Johanna-kodin asukkaita järjestämällä heille oman Lempiruokapäivän. Lounasmenu perustui senioreiden toiveisiin.

Lempiruoka on nautinnon ja hyvinvoinnin lisäksi tärkeä osa ihmisen identiteettiä. Idea Lempiruokapäivään lähti halusta kuunnella senioreiden ajatuksia ja makumuistoja.

”Valio Aimo on hyvän ruoan ja ruokakulttuurin lähettiläs. Kun ehdotimme Lempiruokapäivää Johanna-kodille, he olivat heti innolla mukana. Ensimmäinen askel oli asukkaiden jututtaminen. Oli mielenkiintoista ja opettavaista sukeltaa senioreiden toiveisiin ja ruokamuistoihin”, Valio Aimon ruokapalvelujen asiantuntija Petri Nuutinen kertoo.

Aimolaisilla oli jo ennestään paljon taustatietoa senioreista ja ikäihmisten ravitsemuksellisista näkökulmista. Keskustelutuokiot asukkaiden kanssa toivat tärkeän lisän ensimmäisen Lempiruokapäivän toteutukseen.

Valio Aimo® asiakas Johanna-koti

Mikä?
Vuonna 1953 perustettu Johanna-koti tarjoaa ikääntyneille lahtelaisille mahdollisuuden viettää arkea tutussa ympäristössä. Johanna-kodissa on 40–50 senioriasukasta ja noin 30 työntekijää. Asukkaille valmistetaan päivittäin neljä monipuolista ja maistuvaa ateriaa. Ravitsemispalvelutiimi vastaa myös juhlien antimista. Johanna-kodin taustalla toimii Lahden vanhainkotiyhdistys ry.

Kuka?
Ritva Pärhä, ravitsemuspalvelujen, vastaava

Vaaleanpunaisen sävyinen kattaus ravintolapöydällä

Lempiruokapäivän menu

Suosittelemme kokeilemaan, miten menu maistuisi teidän asiakkaillenne. Tässä Valio Aimo koekeittiön ruokapalveluiden asiantuntijan Petri Nuutisen laatimat reseptit valmiina käyttöösi:

Tutkimme lempiruokia

Osana Lempiruokapäivää selvitimme yli 65-vuotiaiden lempiruokia ja ruokailutottumuksia. Ruoassa arvostetaan makua, terveellisyyttä ja kotimaisuutta. Ylivoimainen suosikkilisuke varttuneemmilla on peruna, ja jälkiruoaksi valitaan mieluiten jäätelö.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search