Hyppää sisältöön
Luettavaa tuotteista

Millainen pizza, sellainen juusto

Millainen pizza, sellainen juusto

Täydellisen pizzan kaavaa ei ole, sillä se riippuu siitä, mitä haetaan. Tärkeitä muuttujia ovat juuston laatu ja määrä sekä lämpötila ja paistoaika. Pizzajuustolta haetaan herkullista mehevyyttä ja täyteläisyyttä. Sen tulee myös kestää nopeaa kypsytystä korkeassa lämpötilassa. Juuston ominaisuuksiin kuuluu, että sen venyvyys vähenee, kun ruskistuminen alkaa.

Valio mozzarella juustoraaste sopii täydellisesti pizzaan. Se on miellyttävän pehmeä niin koostumukseltaan kuin maultaan ja ruskistuu kauniisti. Muodoltaan raemainen juustoraaste on kätevä käytössä verrattuna viipaloituun tuoremozzarellaan: juustoa on helppo annostella tasaisesti ja juuri sopiva määrä. Ja se muuten ei ole mikään pikkujuttu kustannustehokkuuden ja onnistuneen lopputuloksen kannalta!

Pizzajuustokartta

Testasimme puolestasi kaikki Valio juustoraasteet, ja laadimme käyttöösi pizzajuustokartan, johon valitsimme sopivimmat tuotteet pizzaan. Idea karttoihin syntyi siitä, että halusimme auttaa asiakkaitamme löytämään ja valitsemaan kuhunkin käyttötarkoitukseen niin makuprofiililtaan kuin ominaisuuksiltaan sopivimman raasteen. Kartoista on helppo katsoa, minkä raasteen avulla pääsee toivottuun lopputulokseen. Saat myös vinkkejä paistoaikaan ja lämpötilaan.

Tutustu pizzajuustokarttaan ja eri juustojen ominaisuuksiin. Valitse juuri sinun pizzaan ja prosessiin sopiva juusto.

Tutustu pizzajuustokarttaan ja eri juustojen ominaisuuksiin. Valitse juuri sinun pizzaan ja prosessiin sopiva juusto.

Yhä useampi valitsee vegaanisen vaihtoehdon

Valio Oddlygood® Veggie grated on juuston tavoin käytettävä raaste. Sitä voidaan käyttää ruoissa, joissa perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta. Se sopii erityisen hyvin myös pizzan päälle.

Etsi