Siirry sisältöön
Lohipizza

Lohipizza

Lohipizza

Ainekset

Pohja

Täytteet


Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 40 g:n painoisia pullia. Anna pullien levätä 10 min. Kauli pullat 2:mm:n vahvuisiksi pyöreiksi pohjiksi. Laita pohjat voidelluille hampurilaissämpylä-pelleille.
  3. Nostata pohjat.
  4. Levitä pohjille pizzakastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Laita täytteet juustoraasteen päälle.
  5. Paista pizzat 320 asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes pizzat ovat saaneet kauniin värin.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 277 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 16,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,4 g
Kalsium 177,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 15 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search