Siirry sisältöön

Tuotejulkaisut

Tuote-esitteet helpottavat tuotevalinnoissa, jotta sinä
voit käyttää aikaasi oikeisiin asioihin. Tuotteita pääset ostamaan suoraan verkkokaupasta.

Huom. Sesonkituotteet-lehden kesänumeron painetussa versiossa on virhe Gran Regale juustoraasteen (8088024) kohdalla. Tuote valmistetaan Valion tehtaalla Virossa, ei Suomessa kuten painetussa lehdessä on virheellisesti ilmoitettu.


Valio tuotekuvastot

Olemme laatineet esitteitä tukemaan Valion tuotteiden käyttöä. Saat parhaan tuloksen aikaiseksi, kun valitsen oikean tuotteen käyttötarkoituksesi mukaan. Katso myös laaja ammattilaisen reseptipankkimme, josta löydät kattavasti reseptiikkaa Valion tuotteista.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Search