Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Minä olen Aimo, hauska tukustua!

Minä olen Aimo, hauska tukustua!

Kun tukku ja valmistaja liittyvät yhteen, syntyy uusi tukkuri, jolla on omaa valmistusta ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Valio Aimo® on uusi kotimainen tukkutoimija, jolla on jo yli sata vuotta kokemusta ja historiaa alalta.

Valio ja Heinon Tukku yhdistyivät kesällä 2021. Nyt Valio Aimo palvelee niin kahviloita suurkeittiöitä, leipomoita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja kuin julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaita ympäri Suomea. Myös pääkaupunkiseudulla toimivat pikatukut saavat uuden nimen.

– Kotimainen HoReCa-ala, julkishallinto ja teollisuus muodostavat värikkään ja monipuolisen kokonaisuuden. Ei ole vain yhtä ratkaisua, joka sopisi jokaiselle asiakkaallemme, ja se on meistä hyvä niin. Olemme ylpeitä siitä, miten monen eri asiakkaan tukkurina saamme toimia.

Valio ja Aimo ovat kummatkin etunimiä, ja sanana ”aimo” tarkoittaa runsasta ja hyvää. Toisaalta ”valio” ja ”aimo” merkitsevät myös mainiota ja laadukasta.

– Halusimme, että uudessa nimessä olisi jotain tuttua ja jotain uutta. Hauska osa nimen tarinaa on, että Aimo on tunnettu Heinon Tukun omana tuotemerkkinä.

”Hyvän ruoan ammattilaisille paras mahdollinen palvelu on kaiken A ja O. Siksi lähestymme kaikkea toimintaamme intohimolla, oli kyseessä sitten tukkukaupan kehittäminen, toimitusvarmuus tai tuoreimmat tuotteet ja ideat.”

Monipuoliset tukkupalvelut

Monipuoliset tukkupalvelut

Meillä on tällä hetkellä yli 800 tavarantoimittajaa, joilla on yhteensä noin 30 000 tuotetta. Tarjoamme yhdestä paikasta kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta.

Search