Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo® on toiveidesi tukku

Valio Aimo® on toiveidesi tukku

Valio Aimo® tukku palvelee hyvin erilaisia toimijoita. Haluamme helpottaa työtäsi, ja siksi monipuolinen valikoima on meille kunnia-asia.

Jos jotakin tarvitaan, se hoidetaan. Siinä asenne, jolla asiakkaita on palveltu niin Heinon Tukussa kuin Valiolla. Siksi yhdistyminen uudeksi Valio Aimo® tukuksi on tuntunut luonnolliselta, sanoo aluemyyntipäällikkö Keke ”Aimo” Cuong.

Cuongin asiakkaisiin kuuluvat pääasiassa etniset ravintolat. Vaikka tukun valikoima koostuu yli 30 000 tuotteesta, eksoottisemmissa ravintoloissa syntyy usein tarve erikoistuotteille ja -raaka-aineille.

”Siksi perehdymme asiakkaan tuoteportfolioon, jotta voimme tarjota juuri heidän tarvitsemiaan tuotteita. Erikoisimmille elintarvikkeille voimme sopia yksinoikeuden, mikä on monelle ravintolalle kilpailuvaltti.” Tavoite on, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa saman katon alta.

”Moni nepalilais- ja intialaisravintola valmistaa itse laktoosittoman paneer-juuston, sillä sellaista ei löydy markkinoilta. Valion laktoositon osaaminen on huipputasoa – kenties tulevaisuudessa voimme kehitellä valmiin version!” pohtii Keke ”Aimo” Cuong, Valio Aimo® aluemyyntipäällikkö.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search