Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Paasauksesta sallivuuteen − Näin lisäät lautasille kasvisruokaa

Petri Nuutinen
Petri Nuutinen
Ruokapalveluiden asiantuntija

Suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat Petrin sydäntä lähellä. Hänelle on kertynyt vuosien vankka kokemus tuotekehityksestä, reseptiikasta ja koulutuksista julkishallinnon puolella.

Haluatko lisätä kasvisruoan menekkiä? Me Aimot vinkkaamme, miten saat asiakkaasi maistelemaan ja syömään monipuolisesti kasvisruokaa.

Petri Nuutinen

Voit myös suurustaa kasviksilla. Käytä kastikkeiden tai keiton pohjana tuoreita tai pakastettuja kasviksia tai kasvispyreita.

Petri Nuutinen, Valio Aimo Koekeittiö

Uutta!

Kuivatut Gold&Green PRO-tuotteet on ammattikäyttöön suunniteltuja kustannustehokkaita, lihaa edullisempia kasviproteiineja. Sarja sisältää kolme tuotetta: kylmävalmistukseen sopivan lastun ja rouheen sekä perinteiseen ruoanlaittoon tarkoitetun ja keittämisen kestävän lastun.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.


Search