Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Oikaisten onneen Aimo cakemixillä

Aimo cakemix on valmis laktoositon jauhosekoitus kakkujen, piirakoiden ja muffinien leivontaan. Loihdi siitä kesän juhlatarjottaviksi kakku, leivoksia tai mustikkapiirakka.

Täytteet sesongin mukaan

Voit tehdä cakemixistä pieniä annospiirakoita tai isoja levypiirakoita. Piirakkapohjan päälle on helppo ripotella sesongin marjoja tai hedelmiä. Täytteeksi sopivat niin tuoreet kuin pakastetut marjat sekä hedelmäsäilykkeet ja erilaiset hillot. Tosi helppo vadelmapai syntyy sirottelemalla cakemix-pohjan päälle tuoreita tai pakastettuja vadelmia.

Mausta pohja itse

Miedosti vanilja-aromilla maustettu cakemix on sellaisenaankin maukas ja sopiva moniin leivonnaisiin. Se tarjoaa myös loistavan pohjan makuvariointiin. Kokeile maustaa kakkumassaa esimerkiksi sitruuna-aromilla, kaakaojauheella tai erilaisilla pähkinärouheilla. Yksi cakemix-pakkaus on kooltaan 10 kg, joten siitä riittää useaan eri leivonnaiseen.

Ammattimaista jälkeä

Eikö keittiöstä löydy leivonnan ammattilaista? Cakemixillä aloittelevakin leipuri onnistuu varmasti. Valmis jauhosekoitus takaa tasalaatuisen lopputuotteen jokaisella leivontakerralla.

Reseptejä Aimo cakemixillä

Valio Aimo koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen laati valmiita reseptejä cakemixistä.

Kuvassa seinää vasten eri kokoisia ja muotoisia leipiä. Kuvassa myös sämpylöitä ja ciabattaa.

Jauhomixeillä tehokkuutta arkeen

Aimo jauhomixeillä teet vaivattomasti suolaisia sekä makeita leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin.


Tilaa tuotteet

Toimitustukun verkkokauppa

Saat tilattua tuotteet myös toimitustukun verkkokaupasta, me toimitamme tilauksesi suoraan toimipisteeseesi.

Pikatukut pääkaupunkiseudulla

Jauhomixit voit hakea suoraan myös pääkaupunkiseudun pikatukuista.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelu-Aimot kertovat sinulle mielellään lisää tuotteista ja niiden käytöstä.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search