Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

PNM Gourmet: Valrhona – vastuullista suklaata jo 100 vuoden ajan

PNM Gourmet: Valrhona – vastuullista suklaata jo 100 vuoden ajan

Maailmankuulu ranskalainen suklaanvalmistaja, Valrhona on valmistanut korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita jo sadan vuoden ajan. Palkitut tuotteet ovat erityisen suosittuja ravintolakeittiöissä ja kondiittorien keskuudessa: tuotteet soveltuvat jälkiruoista erilaisiin leivonnaisiin.

Teksti ja kuvat: PNM Gourmet

Ainutlaatuisia raaka-aineita Madagaskarilta

Ainutlaatuisia raaka-aineita Madagaskarilta

Valrhonan klassikko Valrhona Manjari 64% tumma suklaa, single origin Madagascar, syntyi yhteistyössä Pohjois-Madagaskarilla sijaitsevan Millot-kaakaoplantaasin kanssa. Yli 30-vuotisen kumppanuuden tavoitteena on ollut tuoda esiin madagaskarilaisten kaakaopapujen ainutlaatuisen hienostuneita makuja sekä huolehtia plantaasin työntekijöiden hyvinvoinnista sekä luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä. Madagaskar Manjari couverture -suklaassa yhdistyy hienosti madagaskarilaisen kaakaon voimakas ja hedelmäinen maku sekä punaisten marjojen kirpeys.

Tuotteet tukussa

Tuotteet tukussa

8014376 – Valrhona manjari 64% tumma suklaa 3kg / 8075209 – Valrhona amatika 46% vegaaninen suklaa 3kg


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search