Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Porokylän Leipomo katsoo rohkeasti eteenpäin

Porokylän leipomon Erik Kärki ja gluteeniton voisilmäpulla.

Porokylän Leipomossa panostetaan ruisleipään ja gluteenittomiin tuotteisiin. Menestystä on siivittänyt myös rohkeus investoida isosti.

Valio Aimo® asiakas

Mikä?
Porokylän leipomo on pohjoiskarjalainen 40-vuotias perheyritys, joka tunnetaan erityisesti ruisleivistään sekä gluteenittomista leipomotuotteistaan. Yrityksellä on Nurmeksessa yksi leipomo ja Lieksassa kaksi, joista toinen on gluteeniton leipomo. Porokylän tuotteita on saatavilla ruokakaupoista ympäri maan, lisäksi gluteenittomat leipä- ja kahvileipävalikoimalaatikot Valio Aimo tukun valikoimista.

Kuka?
Erik Kärki, Porokylän Leipomon veljiensä kanssa perustaneen Eero Kärjen poika ja yrityksen nykyinen toimitusjohtaja.

Satokauden lempikasvis?
”Pidän lantun aromikkuudesta. Itäsuomalaisessa lanttukukossa juures maistuu ympäri vuoden.”



Search