Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Porokylän Leipomo katsoo rohkeasti eteenpäin

Porokylän leipomon Erik Kärki ja gluteeniton voisilmäpulla.

Porokylän Leipomossa panostetaan ruisleipään ja gluteenittomiin tuotteisiin. Menestystä on siivittänyt myös rohkeus investoida isosti.

Valio Aimo® asiakas

Mikä?
Porokylän leipomo on pohjoiskarjalainen 40-vuotias perheyritys, joka tunnetaan erityisesti ruisleivistään sekä gluteenittomista leipomotuotteistaan. Yrityksellä on Nurmeksessa yksi leipomo ja Lieksassa kaksi, joista toinen on gluteeniton leipomo. Porokylän tuotteita on saatavilla ruokakaupoista ympäri maan, lisäksi gluteenittomat leipä- ja kahvileipävalikoimalaatikot Valio Aimo tukun valikoimista.

Kuka?
Erik Kärki, Porokylän Leipomon veljiensä kanssa perustaneen Eero Kärjen poika ja yrityksen nykyinen toimitusjohtaja.

Satokauden lempikasvis?
”Pidän lantun aromikkuudesta. Itäsuomalaisessa lanttukukossa juures maistuu ympäri vuoden.”


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search