Siirry sisältöön
Sesonki

Reseptejä kevään juhliin

Reseptejä kevään juhliin
Petri Nuutinen
Petri Nuutinen
Ruokapalveluiden asiantuntija

Suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat Petrin sydäntä lähellä. Hänelle on kertynyt vuosien vankka kokemus tuotekehityksestä, reseptiikasta ja koulutuksista julkishallinnon puolella.

Koekeittiön asiantuntuja Petri Nuutinen pohti, miltä ruokapalvelun kevät voisi juhlien näkökulmasta tänä vuonna näyttää. Lopputuloksena syntyi uusia herkullisia ja raikkaan värisiä reseptejä.

Helppous on tänä päivänä valttia, mutta se ei tarkoita mausta tinkimistä.

Kääretortun valmistat yksinkertaisesti Valion tummasta vetopohjasta. Rahkapiirakka valmistuu kätevästi myös suuremmille asiakasmäärille. Raastesalaatti puolestaan toimii aina ja tällä kertaa se mehustetaan jogurttipohjaisella lempeän mausteisella kastikkeella.

Kylmävalmistuksella pystyt valmistamaan mm. maidottoman ja vegaanisen vanukkaan tai raikkaan ananas-greippitäytteisen hedelmäkiisselin.

Lisää reseptejä

Lisää reseptejä

Nämä ja paljon muita koekeittiön testaamia reseptejä löydät reseptipankista. Ota käyttöön omaan arkeesi!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search