Reseptejä kevään juhliin
Koekeittiön asiantuntuja Petri Nuutinen pohti, miltä ruokapalvelun kevät voisi juhlien näkökulmasta tänä vuonna näyttää. Lopputuloksena syntyi uusia herkullisia ja raikkaan värisiä reseptejä.
Helppous on tänä päivänä valttia, mutta se ei tarkoita mausta tinkimistä.
Kääretortun valmistat yksinkertaisesti Valion tummasta vetopohjasta. Rahkapiirakka valmistuu kätevästi myös suuremmille asiakasmäärille. Raastesalaatti puolestaan toimii aina ja tällä kertaa se mehustetaan jogurttipohjaisella lempeän mausteisella kastikkeella.
Kylmävalmistuksella pystyt valmistamaan mm. maidottoman ja vegaanisen vanukkaan tai raikkaan ananas-greippitäytteisen hedelmäkiisselin.
Lisää sesonkivinkkejä:
Aimo annos sesonkeja yksissä kansissa
Kakkukaupalla ideoita
Mika Parviainen
Suomalaisen ruokakulttuurin juhlamenu
Näin hyödynnät terassin joulusesongissa
Nämä kotimaiset kasvikset ovat sesongissa N-Y-T
Viisi uutta reseptiä kevään juhliin ammattilaiskeittiöille
Petri Nuutinen
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.