Siirry sisältöön
Sesonki

Kesän ihanat maut

Voileipäkakku tarjolla pöydällä. Vieressä lautasia, johon annosteltu kakkua.

Kesä houkuttelee inspiroitumaan raikkaista ja puhtaista mauista, kasviksista, juomatrendeistä ja kylmistä herkuista.

Sesonkituotteet lehtemme kannessa oleva hummusvoileipäkakku on lupaus kesästä – ja pientä esimakua tukkumme sesongin parhaista raaka-aineista. Valikoimistamme löydät kaikki kesän suosikkituotteet, kuten alkoholilliset ja holittomat juomat, jäätelöt, salaatit ja versot, sienet ja tuoreet yrtit.

Hummusvoileipäkakun lisäksi voit inspiroitua esimerkiksi jäätelölattesta, joka hurmaa asiakkaat aurinkoisina terassipäivinä, ruokaisasta couscous-salaatista, joka tarjoillaan ras el hanout -lohen ja yrttilabnehin kanssa tai BBQ-pekonihampurilaisesta, jonka valttikortteja ovat savustetut pekoniviipaleet ja balsamicosipuli. Lisäksi vinkkaamme, miten shimeji-sienet
taipuvat pizzoihin, mitkä ovat kesän hittijuomat tonic-vedestä ja miten niinkin simppeli asia kuin raejuusto voi viedä kesäsalaatin uudelle tasolle.

Lehti on reseptien lisäksi täynnä tuotteita ja suosituksia sekä vinkkejä niiden käyttöön. Kannattaa tukustua!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search