Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Sakky tarjoaa hyvät eväät työelämään niin opiskelijoille kuin työntekijöillekin

Petteri Makkonen, Maritta Pakkanen  ja Kimmo Pousi Sakkyn uudessa keittiössä.

Sakkyn Savilahden kampuksen uudessa keittiössä on helppo panostaa kasvisruokaan ja luomuun. Keittiössä raikaa nauru – kiitos hyvän ilmapiirin ja työkierron.

Valio Aimo® asiakas

Mikä?
Sakkyn Ravintolapalvelut eli Savon koulutuskuntayhtymän Ravintolapalvelut tarjoaa aterioita ja kahvilapalveluja Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion opiskelijoille ja henkilöstölle Kuopiossa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä. Toimipaikoissa on 33 työntekijää, päivittäisiä aamiais- ja lounasannoksia valmistetaan reilut 3 000. Lounasravintolat ja kahvilat toimivat myös oppimisympäristöinä.

Kuka?
Maritta Pakkanen, ravintolapalvelupäällikkö

Satokauden lempikasvis?
”Vihreä tankoparsa, joka on parasta ihanan raikkaassa, rapeassa parsasalaatissa tai perinteisesti keitettynä hollandaisekastikkeen kera.”


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search