Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Valio Aimo jauhomixit helpottavat työtä − luovuutta rajoittamatta

Valio Aimo ja Fazer Mylly löivät hynttyyt yhteen ja panivat samaan pussiin lähes kaikki leivonnassa tarvittavat raaka-aineet. Syntyi vaivattomien jauhomixien sarja.

Valio Aimo tukun valikoimiin kuuluu nyt Aimo jauhomixit, joiden valtti on vaivattomuus ja kustannustehokkuus. Yhdessä säkissä on lähes kaikki leipomiseen tarvittavat ainesosat, joten leipuri lisää esimerkiksi leipätaikinaan vain veden ja hiivan.

”Varastoon ei tarvitse tilata erilaisia tuotteita, kuten jauhoja, hiutaleita ja siemeniä, vaan raaka-aineet ovat kaikki samassa paketissa. Se säästää tilaa ja on kustannustehokasta”, kertoo Valio Aimo tukun Koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen.

”Mixeissä valmiina oleva leivänparanne taas korostaa leivän ominaisuuksia, kuten tuoreuden tuntua. Pakkauskoko on myös mietitty tarkkaan. Kymmenen kilon säkki tulee yleensä käytettyä parin päivän aikana, joten tuote ei pääse vanhenemaan”, sanoo Fazer Myllyn tuotekehityspäällikkö Jarmo Laine.

Valio Aimo® yhteistyökumppani: Fazer Mylly

Mikä? Fazer Mylly valmistaa jauhoja, hiutaleita, leivontaseoksia, raaka-aineita ja kuluttajatuotteita. Vehnä-, ruis- ja kauramyllyjä Lahdessa sekä Ruotsissa. Vientiä yli 40 maahan.

Kuka? Jarmo Laine on Fazer Myllyn tuotekehityspäällikkö. Kehittää muun muassa erilaisia leivänparanteita ja jauhoseoksia leipomoille.

Mikä on kesäkauden suosikkiherkkusi? ”Piirakka Cakemixistä, mustikoilla täytettynä. Mustikka on kesän paras lempiherkku, jota aina odottaa ja joka on kaiken lisäksi vielä terveellinen. Poimin joka kesä mustikoita – en valtavia määriä, mutta omiksi tarpeiksi.”

6 hyvää syytä käyttää jauhomixejä

  1. Jauhomixit säästävät aikaa. Alusta asti tehtävään taikinaan täytyy punnita usein toistakymmentä raaka-ainetta. Jauhomixeillä voi säästää leivän leivonnassa jopa puolisen tuntia.
  2. Jauhomixit pienentävät inhimillisen erehdyksen mahdollisuutta, sillä niiden avulla mitään oleellista ei pääse unohtumaan. Jos kiireisenä työpäivänä leivästä unohtuu vaikkapa suola, se tietää uutta leivontaprosessia ja useamman tunnin menetystä. On varmempaa lisätä vain hiiva ja vesi kuin sekoittaa 12 raaka-ainetta.
  3. Jauhomixit tehostavat tekemistä. Siitä voi olla iso apu, jos yrityksellä on työvoimapulaa.
  4. Vaikka jauhomixit ovat valmiita tuotteita, niitäkin voi tuunata rohkeasti. Lisää vaikka kaljamäskiä, juustoa, rahkaa tai jugurttia, niin saat leipään aivan uutta makua ja syvyyttä.
  5. Jauhomixit vähentävät varastojen inventoinnin ja erilaisten tilausten tekemisen tarvetta. Kun lähes kaikki raaka-aineet ovat yhdessä säkissä, säästyy myös tilaa.
  6. Ei hävikkiä. Jauhomixien ansiosta varastossa on oikea määrä tavaraa, eikä lukemattomia säkkejä, joissa parasta ennen -päivä voi tulla yllättäen vastaan. Sopivan kokoiset jauhomix-pakkaukset eivät ehdi vanhentua, vaan kaikki tulee hyödynnettyä.

Jauhomixit saatavilla vain Valio Aimo tukun valikoimista.

Kuvassa seinää vasten eri kokoisia ja muotoisia leipiä. Kuvassa myös sämpylöitä ja ciabattaa.

Jauhomixeillä tehokkuutta arkeen

Aimo jauhomixeillä teet vaivattomasti suolaisia sekä makeita leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin.


Tilaa tuotteet

Toimitustukun verkkokauppa

Saat tilattua tuotteet myös toimitustukun verkkokaupasta, me toimitamme tilauksesi suoraan toimipisteeseesi.

Pikatukut pääkaupunkiseudulla

Jauhomixit voit hakea suoraan myös pääkaupunkiseudun pikatukuista.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelu-Aimot kertovat sinulle mielellään lisää tuotteista ja niiden käytöstä.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search