Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Valio Aimo jauhomixit helpottavat työtä − luovuutta rajoittamatta

Valio Aimo ja Fazer Mylly löivät hynttyyt yhteen ja panivat samaan pussiin lähes kaikki leivonnassa tarvittavat raaka-aineet. Syntyi vaivattomien jauhomixien sarja

Valio Aimo tukun valikoimiin kuuluu nyt Aimo jauhomixit, joiden valtti on vaivattomuus ja kustannustehokkuus. Yhdessä säkissä on lähes kaikki leipomiseen tarvittavat ainesosat, joten leipuri lisää esimerkiksi leipätaikinaan vain veden ja hiivan.

”Varastoon ei tarvitse tilata erilaisia tuotteita, kuten jauhoja, hiutaleita ja siemeniä, vaan raaka-aineet ovat kaikki samassa paketissa. Se säästää tilaa ja on kustannustehokasta”, kertoo Valio Aimo tukun Koeleipomon leipomokonsultti Mika Parviainen.

”Mixeissä valmiina oleva leivänparanne taas korostaa leivän ominaisuuksia, kuten tuoreuden tuntua. Pakkauskoko on myös mietitty tarkkaan. Kymmenen kilon säkki tulee yleensä käytettyä parin päivän aikana, joten tuote ei pääse vanhenemaan”, sanoo Fazer Myllyn tuotekehityspäällikkö Jarmo Laine.

Valio Aimo® yhteistyökumppani: Fazer Mylly

Mikä? Fazer Mylly valmistaa jauhoja, hiutaleita, leivontaseoksia, raaka-aineita ja kuluttajatuotteita. Vehnä-, ruis- ja kauramyllyjä Lahdessa sekä Ruotsissa. Vientiä yli 40 maahan.

Kuka? Jarmo Laine on Fazer Myllyn tuotekehityspäällikkö. Kehittää muun muassa erilaisia leivänparanteita ja jauhoseoksia leipomoille.

Mikä on kesäkauden suosikkiherkkusi? ”Piirakka Cakemixistä, mustikoilla täytettynä. Mustikka on kesän paras lempiherkku, jota aina odottaa ja joka on kaiken lisäksi vielä terveellinen. Poimin joka kesä mustikoita – en valtavia määriä, mutta omiksi tarpeiksi.”

Teksti Sami Turunen, kuvat Tommi Mattila. Juttu on julkaistu Valio Aimo 2/2023 -lehdessä.

Jauhomixit vain Valio Aimo tukun valikoimissa.


Search