Siirry sisältöön
Valio ostaa Heinon Tukku Oy:n ─ haluamme olla entistä parempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille
Pinnalla nyt

Valio ostaa Heinon Tukku Oy:n ─ haluamme olla entistä parempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille

Valio ostaa Heinon Tukku Oy:n ─ haluamme olla entistä parempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille

Maailma muuttuu ja ihmisten tottumukset sen mukana. Suomalaiset nappaavat yhä useammin välipalan lennosta mukaan, ruokailevat tai kahvittelevat kodin ulkopuolella tai syövät työpaikan lounasravintolassa. Me Valiolla haluamme elää, kehittyä ja kasvaa muuttuvan maailman mukana. Tavoitteemme on olla paras kumppani ruoan ammattilaisille. Nämä asiat ovat syinä kauppaan. Kauppa sai 30.6.2021 Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän. Asiakkaidemme ja kumppaniemme näkökulmasta arki jatkuu toistaiseksi kuten ennenkin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search