Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Valio voin ainutlaatuinen maku, rakenne ja luonnollisuus

Valio voin ainutlaatuinen maku, rakenne ja luonnollisuus
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Jos haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, kannattaa silloin valita myös parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.

Ensiluokkaisella Valio voilla onnistut

Valio voi antaa tuotteillesi jäljittelemättömän voin maun, upean rakenteen ja herkullisen kullankeltaisen paistotuloksen. Valio voi sopii niin makeisiin kuin suolaisiin, lehteviin ja mureisiin, täyteläisiin ja herkullisiin leivonnaisiin.

Käyttämällä aitoa Valio voita tuot leivonnaisiin ominaisuuksia, joita asiakkaasi arvostavat. Luonnollinen ja puhdas E-kooditon raaka-aine täyteläisellä maulla ja erinomaisella rakenteella tuo etuja, joista yrityksesi saa takuulla myös lisäarvoa ja näin parasta taloudellista tulosta. Nykyajan kuluttaja vaatii parasta laatua ja on valmis maksamaan elämyksistä, jotka ovat ikimuistoisia.

Tasalaatuisilla raaka-aineilla pääset helpommin haluttuun lopputulokseen

Valio voi on laadultaan erinomainen. Tasalaatuisuus takaa voin toimivuuden tuotannossa ja tuo näin kustannussäästöjä. Oli kyseessä laminaattorilinjat tai mikä vain haastava prosessi, Valio voi toimii täydellisesti. Se antaa leivonnaisiin erinomaisen lehtevyyden ja mureuden, jonka aito voi vain voi tuoda. Voi on lisäksi erinomainen makujen nostaja, sillä voin avulla muut raaka-aineet, kuten marjat ja suklaat tulevat paremmin esille leivonnassa. Katso lisää ammattilaisvinkkejä voileivontaan.

Voilla leivottuja kesäleivonnaisia

Kermabriossi

Tässä leivonnaisessa yhdistyy kaikki herkullinen: täyteläinen kermavaahto, herkulliset marjat ja runsaasti voita sisältävä briossi croissanttaikinasta. Kaikki luonnolliset raaka-aineet luovat vastustamattoman herkun.


Search