Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Voipulla, pullista parhain!

Voipulla, pullista parhain!
Mika Parviainen
Leipomokonsultti

Kirjoitan leipomo- ja konditoria-alan ajankohtaisista asioista ja trendeistä. Lisäksi kerron leivontaa helpottavia vinkkejä, joista voit saada paljon uusia ideoita työhösi.

Vanha kunnon voipulla on hyvä nostaa silloin tällöin framille. Moni ei nykyään edes tunnista, mistä tuotteesta onkaan kyse. Monesti se sotketaan voisilmäpullaan, joka sekin on loistotuote, mutta kuitenkin aivan eri. Voipulla on hieman työläämpi valmistaa ja vaatiikin ammattitaitoa, jolla leipurit voivat erottautua tehdasvalmisteisista kahvileivistä.

Oikeanlainen voipulla on pumpulinpehmeä sisukseltaan ja murean suussa sulava pinnaltaan. Sen leivontaan on käytetty runsas määrä aitoa voita. Voipullan pitää olla kullankeltainen ja kananmunalla voidellun pinnan kauniisti halkeileva. Kun kaikki nämä kriteerit täyttyvät, on pullan laatu kohdallaan. Lopputulos on todella herkullinen: samalla kevyt ja täyteläinen.

Voipullat kannattaa leipoa maailman parhaasta voista

Parhaista raaka-aineista ja ammattitaidolla valmistat herkullisimmat voipullat. Parhain voi on tietenkin Valio voi, joka voitti maailman paras voi -palkinnon alkuvuodesta 2018. Voit lukea voittamattoman voin kriteerit uutisesta. Oikeassa voissa on jäljittelemätön maku, jota ilman voipullaa ei voi edes kuvitella tehtävän.

Täältä löydät parhaimman ohjeen ja vinkit onnistuaksesi voipullan valmistuksessa. Uskon että, että asiakkaasi huomaavat ja löytävät erinomaisen voipullan, jonka maine kiirii eteenpäin ja voimme tarjota tulevaisuudessakin pullista parhainta.

Täältä löydät parhaimman ohjeen ja vinkit onnistuaksesi voipullan valmistuksessa

Uskon että, että asiakkaasi huomaavat ja löytävät erinomaisen voipullan, jonka maine kiirii eteenpäin ja voimme tarjota tulevaisuudessakin pullista parhainta.


Search