
Sesongissa marraskuussa
Marraskuussa nautitaan mukulaselleristä, joka pehmenee kypsennettäessä makeaksi ja aromikkaaksi.
Aimolaisten vinkit

”Nopeat kasvispihvit saat kuorimalla ja leikkaamalla mukulaselleristä leveitä viipaleita koko mukulan leveydeltä. Paista viipaleet voissa pihveiksi. Helppoa ja tosi hyvää! Mukulasellerin runsas etyleenin erittäminen kannattaa huomioida säilytyksessä, ettei se kypsytä liikaa ympärillä olevia kasviksia.”
-Laura Miettinen, tuotepäällikkö, Valio Aimo®

”Granaattiomenan punaiset siemenet toimivat visuaalisesti etenkin vihreiden raaka-aineiden kanssa. Mausta granaattiomenan siemenillä makukuvedet, viimeistele salaattiannokset tai tarjoile alkuruokana paahdetun vuohenjuuston kanssa.”
-Lyyra Simpura, tuotepäällikkö, Valio Aimo®
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.
Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin
Mukulaselleri toimii erinomaisesti keitoissa, patoissa tai uunijuureksena. Viipaloi se ja paista kasvispihveiksi tai soseuta pehmeäksi lisäkkeeksi.
Vaikka marraskuu on ulkona pimeä ja kylmä, lautaselle voi tuoda väriä, hehkua ja lämpöä. Tartu marraskuussa makean persimoniin, kurpitsaan ja muhkuraiseen maa-artisokkaan.