
Valmiit ratkaisut
Pizza, vitriini, take away vai lounas? Ratkaisupankista löydät pieniä ja suuria vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta.
Lounasratkaisut
Keräsimme kaikki parhaat vinkit ja reseptit lounaaseen. Opit, kuinka tarjoat lounasta kustannustehokkaasti ja teet hävikistä hyvikkiä. Saat myös runsaasti inspiraatiota kasvisruokailuun, pizzaan ja salaattibuffetiin.

Jauhomix
Aimo jauhomixeillä teet vaivattomasti suolaisia sekä makeita leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin.

Satokausikalenteri®
Ammattilaisen Satokausikalenteri® tarjoaa inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta?

Koulumaitotuki
Oppilaitoksilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus saada koulumaitotukea D-vitaminoidun rasvattoman maidon ja piimän käyttöön. Tukeen ovat oikeutettuja myös näiden laktoosittomat ja luonnonmukaisesti tuotetut versiot.

Vitriinin rakentaminen
Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Rahkabaari
Rahkabaarilla vauhditetaan myyntiä, luodaan hyvinvointia ja korostetaan kunkin sesongin makumaailmaa. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

Kaikki sesongeista
Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin raaka-aineet, tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla.

Take away the best
Mitä kaikkea kannattaa huomioida noutoruoan myynnissä ja miten sen voi toteuttaa tehokkaasti. Katso parhaat vinkkimme!

Vaihtelua ja valikoimaa aamiaiselle
Aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria. Mutta sen ei todellakaan tarvitse olla aina samanlainen! Poimi ideat aamiaiskattaukselle eri konsepteihin ja jokaiseen vuodenaikaan!

Juuston viemää
Juhli juustoja ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä! Kotimaisia juustoja voi liputtaa kukin ammattikeittiö omalla tavallaan. Voi juhlia koko viikon, viettää erillistä juustopäivää tai nostaa listalle teemaan sopivan suosikkiannoksen.
