Siirry sisältöön
Kulhoja, mukeja ja pulloja täynnä värikkäitä annoksia.

Valmiit ratkaisut

Pizza, vitriini, take away vai lounas? Ratkaisupankista löydät pieniä ja suuria vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta.

Lounasratkaisut

Keräsimme kaikki parhaat vinkit ja reseptit lounaaseen. Opit, kuinka tarjoat lounasta kustannustehokkaasti ja teet hävikistä hyvikkiä. Saat myös runsaasti inspiraatiota kasvisruokailuun, pizzaan ja salaattibuffetiin.

Ruokaa vuoassa pöydällä

Jauhomix

Aimo jauhomixeillä teet vaivattomasti suolaisia sekä makeita leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin.

Kahdella tarjoiluastialla on valikoima pieniä suolaisia buffetsyötäviä, leipäsiä ja suolaisia sormisyötäviä. Edessä lautanen, jolla syötävää.

Satokausi­ka­lenteri®

Ammattilaisen Satokausikalenteri® tarjoaa inspiraatiota ja tietoa nimenomaan keittiöalan osaajille. Mietityttääkö esimerkiksi, miten asiakkaat saa kiinnostumaan kasviksista ja onko sesongin raaka-aineiden käyttö kustannustehokasta?

Koulumaitotuki

Oppilaitoksilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus saada koulumaitotukea D-vitaminoidun rasvattoman maidon ja piimän käyttöön. Tukeen ovat oikeutettuja myös näiden laktoosittomat ja luonnonmukaisesti tuotetut versiot.

Maitoa kaadetaan pöydällä olevaan lasiin.

Vitriinin rakentaminen

Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Kulhoja, mukeja ja pulloja täynnä värikkäitä annoksia.

Rahkabaari

Rahkabaarilla vauhditetaan myyntiä, luodaan hyvinvointia ja korostetaan kunkin sesongin makumaailmaa. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

Erilaisia rahka-annoksia kulhoissa koristeltuna marjoilla ja muilla lisukkeilla.

Kaikki sesongeista

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin raaka-aineet, tapahtumat ja teemapäivät. Ota näistä hyöty irti ja tehosta myyntiäsi sesonkien avulla.

Take away the best

Mitä kaikkea kannattaa huomioida noutoruoan myynnissä ja miten sen voi toteuttaa tehokkaasti. Katso parhaat vinkkimme!

Tarjoilija ohjentaa take away kahvia ja ruokaa tiskin yli asiakkaalle.

Vaihtelua ja valikoimaa aamiaiselle

Aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria. Mutta sen ei todellakaan tarvitse olla aina samanlainen! Poimi ideat aamiaiskattaukselle eri konsepteihin ja jokaiseen vuodenaikaan!

Paljon ruokia kulhoissa ja astioita ympärillä.

Juuston viemää

Juhli juustoja ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä! Kotimaisia juustoja voi liputtaa kukin ammattikeittiö omalla tavallaan. Voi juhlia koko viikon, viettää erillistä juustopäivää tai nostaa listalle teemaan sopivan suosikkiannoksen.

Näyttävä täyteen katettu puinen juustotarjotin, jossa mukana tahnoja, pullaa, rosmariininoksia, viikunasiivuja ja marjoja.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search