Siirry sisältöön
Kulhoja, mukeja ja pulloja täynnä värikkäitä annoksia.

Valmiit ratkaisut

Pizza, vitriini, take away vai lounas? Ratkaisupankista löydät pieniä ja suuria vinkkejä, joilla voit hurmata asiakkaitasi ja tehdä parempaa tulosta.

Tehokas lounaspöytä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä sanonta kiteyttää erinomaisesti sen, miten lounastarjoilun voi kääntää voitokkaaksi liiketoiminnaksi. Katso kustannustehokkaat vinkit etenkin buffettarjoilua ajatellen.

Erilaisissa astioissa ja kipoissa on lounaspöydän antimia; lohiannoksia, sienirisottoa, juureksia sekä jälkiruokaa laseissa.

Pizzaa per favore!

Suomalaiset on viime vuosina vallannut todellinen pizzahuuma. Lue, miten onnistut pizzan valmistuksen eri vaiheissa.

Näin kokoat houkuttelevat vitriinit

Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Rahkabaari

Rahkabaarilla vauditetaan myyntiä, luodaan hyvinvointia ja korostetaan kunkin sesongin makumaailmaa.

Vaihtelua ja valikoimaa aamiaiselle

Poimi ideat aamiaiskattaukselle eri konsepteihin ja jokaiseen vuodenaikaan!

Take Away

Keräsimme yhteen tietopaketin, joka kertoo kaiken oleellisen siitä, mitä kaikkea on hyvä huomioida, kun käynnistää take away -bisnestä. Nappaa ideat ja vinkit vapaasti käyttöön!

Juuston viemää

Juhli juustoja ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä! Kotimaisia juustoja voi liputtaa kukin ammattikeittiö omalla tavallaan. Voi juhlia koko viikon, viettää erillistä juustopäivää tai nostaa listalle teemaan sopivan suosikkiannoksen.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search