Siirry sisältöön
Salaattiannos katettuna pöydälle.

Vinkkiartikkelit

Inspiraatiota kasvisruokaan

Haluatko lisätä kasviruoan menekkiä? Tutustu herkullisiin kasvisruokaresepteihimme ja lue myös parhaat vinkit kasviproteiinien käyttöön.

Näin valmistat kasvisruokaa, joka maistuu

Erilaisten kasvisruokavalioiden suosio kasvaa jatkuvasti. Onneksi herkullisten kasvisruokien valmistaminen on ammattikeittiössä varsin vaivatonta.

Pöydällä tortillalettuja ja vuoassa Mifu-täytettä

Gold & Green -kasviproteiinit tutuksi

Gold&Green® kotimaassa valmistamat hyvänmakuiset ja helppokäyttöiset kasviproteiinit sopivat moniin ruokavalioihin. Tutustu tuotteisiin ja inspiroidu.

Vegaaninen tonkatsu annos lautasella

Seitsemän tapaa maustaa nyhtökaura

Gold&Green® Nyhtökaura® Nude on mieto maultaan ja mehevä rakenteeltaan, mikä tekee siitä monipuolisen proteiinin lähteen – nyhtökauran voi myös maustaa millä tahansa makumaailmalla.

Unicafessa maistuu kasvis- ja vegaaniruoka

Helsingin yliopiston yhteydessä toimii opiskelijaravintola Unicafe, jonka asiakkaista yli puolet valitsee kasvis- tai vegaanilounaan. Vastuullisuutta on mietitty monesta kulmasta.

Unicafen Tommi Varis keittiössä työn parissa

Hurmaa kasvisruoalla

Jos kaipaat testattuja ja toimivia kasvisreseptejä herkullisuudesta tinkimättä, niitä löydät reseptipankistamme. Inspiroidu sadoista kasvisruokaresepteistämme.

Ohjeet vegaanisiin herkkuihin

Teemme vegaaniruoan tarjoamisen helpoksi, sillä reseptipankistamme löydät runsaasti maistuvia reseptejä. Tiesitkö, että vegaaniset ruoat sopivat myös monelle erityisruokavaliota noudattavalle?


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search