
Sesongissa maaliskuussa
Maaliskuussa nautitaan raikkaasta limestä, joka tuo happamuutta monenlaisiin ruokiin.
Aimolaisten vinkit

”Jos maa-artisokka tuntuu kinkkiseltä kuorittavalta, sen voi paahtaa huolellisesti pestynä myös kuorineen. Kuorittu maa-artisokka tummuu herkästi, mutta voit ehkäistä tummumista sitruunavedellä. Hyödynnä myös Aimon valikoimasta löytyvä valmiiksi kuorittu maa-artisokka sekä valmis maa-artisokkasose.”
-Laura Miettinen, tuotepäällikkö, Valio Aimo®
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.
Sesongissa myös
avokado, banaani, greippi, keittobanaani, kookospähkinä, limetti, mandariini, mango, papaija, passiohedelmä, veriappelsiini, bataatti, maa-artisokka, maniokki, palsternakka, piparjuuri, peruna, lila bataatti
Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin
Käytä limeä salaateissa, marinadeissa tai cocktaileissa. Se tuo hapokkuutta ruokiin ja on täydellinen lisä kalan tai äyriäisten kanssa. Voit myös käyttää limeä makeiden jälkiruokien raikastajana.
Maa-artisokkapyre on hienostunut vaihtoehto perinteiselle perunamuusille. Tässä reseptissä se tarjotaan kurpitsalla täytetyt porsaan sisäfileen kanssa.