Siirry sisältöön

Palvelut foodservice ammattilaisille

Kaikki hyvä helposti yhdeltä kumppanilta

Valio Aimo® on foodservice toimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Yhdistämme tukun ja valmistajan parhaat puolet, joten voimme tarjota juuri sinulle sopivimman kokonaispaketin. Haluamme olla asiantuntevin kumppanisi ja joka päivä luottamuksen arvoinen.


Laaja valikoima, varma toimitus

Reseptimme on tarjota koko paketti helposti yhdestä paikasta. Valikoimassamme on laaja kattaus Valion brändituotteita ja laatutuotteita yli 800 toimittajalta. Toimitamme alan parhaalla varmuudella kaikkialle Suomeen. Lisäksi pikatukkumme palvelevat Helsingissä ja Vantaalla.

Palveleva ruokatukku

Teemme hartiavoimin töitä, jotta voimme tarjota sinulle alan parhaan asiakaskokemuksen. Jos valmiit ratkaisut eivät riitä, palvelemme yksilöllisesti. Olipa toimialasi HoReCa, ruokapalvelut tai elintarviketeollisuus, kehitämme kekseliäät ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi .

Sinulle optimoitu kokonaisuus

Valio Aimo® tukun asiakkaana saat valita sinulle parhaiten sopivan valikoiman, kuljetusratkaisun ja palvelut. Valitset sen, mitä tarvitset ja maksat vain siitä mitä valitset. Mikäli haluat tuunata yhteistyömme sinulle tärkeillä asioilla, se onnistuu.

Verkkokaupat

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden ostaaksesi pikatukusta.

VALO Tilauspalvelu ™

VALO Tilauspalvelu on Valion omistama ja operoima tilauskanava, jonka kautta voit tilata Valion ja muiden kumppaneiden tuotteita suoran, ilman välikäsiä. Toimitamme tuotteet kautta maan Valion jakeluverkoston kautta.

Koulutusma­te­riaalit

Tuunausvinkkejä ja opettavaisia webinaareja leivonnan ja ruoanlaiton ammattilaisille.

Työntekijä leikkaa kalatiskillä siivuja lohifileestä.
Trendi- ja brändinäkemys käytössäsi

Valmistajana olemme osaava kumppani myös, kun kaipaat trendi- ja brändiosaamista. Seuraamme ahkerasti alan trendejä ja jaamme näkemyksemme mielellämme kanssasi.

Tukkumarkkinan vahvin tuoteosaaminen

Olemme vahva kumppani yksittäisen raaka-aineen optimoinnista tai laajemman kokonaisuuden kehittämisestä. Käytössäsi on laaja kirjo tukea erilaisten materiaalien ja palveluiden muodossa.

Apunasi hankinnassa

Keskitymme ensisijaisesti sinun onnistumistesi varmistamiseen myös hankinnassa. Ja uskomme, että kerryttämistämme opeista on hyötyä sinunkin hankintaprosessillesi – tuoteryhmästä riippumatta.

Usein kysyttyä

Asiakkaitamme voivat olla kaikki yritykset, toimialasta riippumatta, ympäri Suomen.

Toimitustukussa on noin 25 000 nimikettä yli 800 valmistajalta. Toimitamme verkkokauppatilaukset koko Suomeen kattavalla jakeluverkostolla.

Pikatukkujen verkkokaupassa näet pikatukkujen tuotevalikoiman sekä kattavat tuotetiedot ennen asiointia paikan päällä. Pikatukkumme palvelevat 360 päivää vuodessa aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingissä ja Vantaalla. Tilaa & Nouda -palvelulla teet kätevästi tilauksen etukäteen, jolloin pakkaamme sinulle ne valmiiksi ja voit noutaa ne Helsingin toimipisteestä kun haluat.

VALO Tilauspalvelusta tilaat tuotteet Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta suoraan ilman välikäsiä. Valikoimasta löydät tuotteita toimittajilta kuten Atria, Elonen, Froneri Finland, HKScan, Myllyn Paras, Saarioinen, Snellman Pro ja Valio. Voit tilata sopimuksella tai ilman, toistuvana tai kertaluontoisesti. Tilauksesi toimittaa Valion jakeluverkosto.

Kyllä, tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi verkkokaupoista. Tutustu eri asiakkuuksiin täällä.

Toimitustukku kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Näet jokaisen tuotteen toimitusajan suoraan verkkokaupasta.

Pikatukun Tilaa & Nouda -palvelulla saat tuotteet valmiiksi pakattuna ja ne ovat noudettavissa nopeimmillaan neljässä tunnissa.

VALO Tilauspalvelussa tilauksesi toimittaa Valion jakeluverkosto. Tilausten toimituksessa on 24 ja 48 tunnin toimitusrytmit, riippuen toimittajasta.

Toimitustukun kautta tilatut tuotteet toimitetaan aina suoraan toimipisteeseesi. Helsingin pikatukussa on Tilaa & Nouda -palvelu, jolla tilaat tuotteet helposti etukäteen ja noudat ne silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tällä hetkellä muualla Suomessa ei ole noutomahdollisuutta.

Asiakastuen Aimot auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi koskien toimituksessa olevia tilauksiasi. Katso asiakastuen yhteystiedot >

Valioaimonetti on tukenasi tukkukaupan verkkokauppoihin liittyvissä asioissa. Autamme muun muassa kysymyksissäsi liittyen käyttäjätunnuksiin, tuotteiden saatavuuteen, tilauspohjien käyttöön tai verkkomaksuasioihin.

VALO Tilauspalvelun käytössä sinua auttaa VALOn asiakaspalvelu.

Asiantuntijana prosessien ja ruokalistojen suunnittelussa

Sinä onnistut, kun yhdistät kustannustehokkaasti keittiöprosessin ja asiakkaillesi maistuvan ruokatuotteen. Tämän yhtälön ratkaiseminen on meidän intohimomme. Keittiömestarimme ovat apunasi kehittämässä prosessejasi sekä luomassa uutta reseptiikkaa ja käyttövinkkejä.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Meistä on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Tutustu Aimon ammattilaisiin ja ole yhteydessä, autamme sinua mielellämme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search