Siirry sisältöön
Vegaanisten leivonnaisten kysyntä on kasvussa

Luettavaa tuotteista

Vegaanisten leivonnaisten kysyntä on kasvussa

Monet kuluttajat haluavat kokeilla uusia makuja ja tuotteita kodin ulkopuolella liikkuessaan. Valio Oddlygood® tuotteet tuovat vegaanisiin leivonnaisiin, niin suolaisiin, kuin makeisiin toivottua rakennetta ja täyteläistä makua.

Mika Parviainen

Mika on testannut kaikki ohjeet Valio Aimo koeleipomossa ja varmistanut näin niiden toimivuuden ja erinomaisen maun. Nämä tuotteet maistuvat varmasti kaikille. 👇

Tip icon

Mikä vegaani?

Vegaani välttää kaikkia eläinperäisiä ruokia ja ainesosia sekä muita eläinperäisiä tuotteita mm. hunajaa.

Vegaanius ei ole ruoka-allergia vaan ruokavalio.

Osa vegaanituotteista saattaa sisältää maitoraaka-ainejäämiä, joten huomioithan maitoallergiset asiakkaasi.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Search