Siirry sisältöön
AURA® Enchiladas
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

AURA® Enchiladas

AURA®-juusto ja korianteri ovat yllättävän toimiva makupari. MiFu® tuo annokseen tarvittavan proteiinin. Näissä enchiladoissa yhdistyy New Mexico ja Suomi tortillan ja muodossa.

AURA® Enchiladas

Ainekset

Enchiladas

  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0 kg
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0,005 kg chilijauhetta
  • 0,005 kg paprikajauhetta
  • 0,005 kg cayennepippuria
  • 0,300 kg tomaattipyreetä
  • 0,500 kg kanalientä
  • 0,030 kg chipotle tabascoa
  • 0,800 kg vehnätortillaa
  • 1,000 kg mustapapuja, kypsiä
  • 1,000 kg
    Valio MiFu® Original suikaletta
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea ja kullankeltainen paistopinta syntyy jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e2,5 kg suikale Original laktoositon
  • 0,800 kg
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
  • 0,800 kg
  • 0,300 kg vettä
  • 0,200 kg sokeria
  • 0,100 kg väkiviinaetikkaa
  • 1,000 kg pakaste paprikakuutioita
  • 0,020 kg tuoretta korianteria
  • 0,200 kg punasipulia
  • 0,050 kg oliiviöljyä

Maustamiseen

  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lisäksi

  • 4,000 kg esikypsennettyjä punajuurilohkoja

Ohje

  1. Freesaa sipulit ja kuivamausteet Oivariini rasvassa. Lisää tomaattipyree ja freesaa vielä hetki. Lisää kanaliemi ja tabasco ja kiehauta. Soseuta tasaiseksi.
  2. Kiehauta paprikakuutiot veden, sokerin ja väkiviinaetikan kanssa. Jäähdytä ja siivilöi. Lisää hienonnettu punasipuli ja korianteri ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Sekoita tomaattikastike ja Mifusuikaleet keskenään ja levitä seos vehnätortillojen päälle. Lisää täytteiksi mustapavut ja AURA-juusto.
  4. Asettele rullatut tortillat GN-vuokaan ja ripottele päälle mozzarella-fontaljuustoraastetta. Paista 185 °C uunissa n. 10 min.
  5. Paista punajuurilohkot uunissa rapeiksi, levitä tortillojen päälle paprikasalsaa ja tarjoile yhdessä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 800 kcal
Proteiini 47,4 g
Hiilihydraatti 68,5 g
Rasva 32,7 g
Tyydyttynyt rasva 15,8 g
Ravintokuitu 19,8 g
Suola 3,5 g
Kalsium 1032,3 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 13,7 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search