Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,200 kg porsaanlihakuutioita
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,000 kg valkokaalia karkeina suikaleina
- 0,500 kg pakastesipulikuutioita
- 0,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,300 kg etikkapunajuuria
- 0,200 kg etikkapunajuurilientä
- 0,200 kg
-
0,250 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0,500 kg lihalientä
- 0,006 kg salviaa
- 0,030 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.
- Lisää kaalisuikaleet, sipuli, punajuurisuikaleet ja lohkoiksi leikatut punajuuret. Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa 5 dl lihalientä. Ripottele päälle AURA muru, lihaliemi, smetana, salvia ja persilja.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
234 kcal
Proteiini
20,6 g
Hiilihydraatti
7,6 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
1,4 g
Kalsium
105,8 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa