Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 14,000 kg
 - 
												8,500 kg
																													Valio A+™ Luomu™ luonnonjogurttiaValio A+™ Luomu™ rasvaton luonnonjogurtti on kevyttä ja miellyttävän pehmeää luomujogurttia monipuoliseen käyttöön. Se valmistetaan…
												 - 
												7,800 kg
																													Valio lemon curd täytettäValio lemon curd on käyttövalmis, paistonkestävä ja raikkaan sitruunainen täyte monenlaisiin leivonnaisiin. Koostumukseltaan täyteläinen ja…
												 
		Jaa resepti
	
	Ohje
- Annostele Valio vispikerma laktoositon sekoittavaan pataan (tai yleiskoneeseen). Vaahdota kerma. Lisää Valio A+™ rasvaton maustamaton jogurtti ja Valio lemon curd täyte. Jatka hetki vaahdottamista. Tarkista maku ja rakenne, siirrä kylmäsäilytykseen.
 
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					169 kcal
				
							
					Proteiini
					1,7 g
				
							
					Hiilihydraatti
					10,2 g
				
							
					Rasva
					13,5 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					7,8 g
				
							
					Ravintokuitu
					0,2 g
				
							
					Suola
					0,1 g
				
							
					Kalsium
					50,9 mg
				
							
					D-vitamiini
					0 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						225 kcal
					
																				
						Proteiini
						2,3 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						13,6 g
					
																				
						Rasva
						18 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						10,4 g
					
																				
						Ravintokuitu
						0,3 g
					
																				
						Suola
						0,1 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
												Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa					
				