Siirry sisältöön
Karitsan paahtopaistia, Labnehia ja kukkakaalia

Karitsan paahtopaistia, Labnehia ja kukkakaalia

Karitsan paahtopaistia, Labnehia ja kukkakaalia

Ainekset

  • 1,500 kg karitsan paahtopaistia esim. Annerstedt karitsan paahtopaisti
  • 0,200 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0 kg timjamia
  • 0 kg valkosipulin kynttä viipaleina
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Kukkakaali-couscous

  • 1,000 kg kukkakaalia
  • 0,100 kg kurkkua
  • 0,150 kg miniluumutomaattia
  • 0,040 kg savucurrytahnaa
  • 0,020 kg limemehua
  • 0 kg oliiviöljyä
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,015 kg lehtipersiljaa hienonnettuna

Labneh

Herne-hummus

  • 0,200 kg herneitä
  • 0,200 kg kikherneitä
  • 0,020 kg sitruunamehua
  • 0,004 kg minttua
  • 0 kg oliiviöljyä
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

Ohjeen on laatinut HK Scan Pro

  1. Sulata voi pannulla ja pyöräytä timjaminoksat sekä valkosipuliviipaleet kuumassa rasvassa.
  2. Lisää karitsan paahtopaistit ja ruskista kevyesti molemmin puolin. Mausta.
  3. Nosta lihat vuokaan. Laita lämpömittari lihaan ja paista 120° - 130°C uunissa mediumiksi (58°C).
  4. Anna lihan levätä hetki ennen tarjoilua.

Kukkakaali-couscous

  1. Ryöppää kukkakaali miedossa suolavedessä ja jäähdytä.
  2. Hienonna kukkakaali tehosekoittimessa.
  3. Kuori, koverra ja kuutioi kurkku. Puolita tomaatit.
  4. Sekoita currytahna, limemehu ja oliiviöljy keskenään.
  5. Lisää tahna, mausteet, kurkkukuutiot, tomaatit ja lehtipersilja varovasti kukkakaalin joukkoon.
  6. Tarkista maku.

Labneh

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  2. Laita siivilään esim. kertakäyttöinen kuituliina ja kaada jogurttiseos siihen.
  3. Anna valua: 8-14 h pehmeäksi, 24-48 h tuorejuustomaiseksi ja yli 48 h juustomaiseksi.
  4. Laita labneh tarjoiluastiaan ja valuta hieman oliiviöljyä päälle.

Herne-hummus

  1. Hienonna herneet ja kikherneet monitoimikoneessa tahnaksi.
  2. Lisää sitruunanmehu ja minttu.
  3. Jos haluat hummuksesta juoksevampaa lisää tilkka oliiviöljyä.
  4. Mausta ja tarjoile paahdetun maalaisleivän kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 627 kcal
Proteiini 37,3 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 46,3 g
Tyydyttynyt rasva 21,9 g
Ravintokuitu 4,4 g
Suola 1,4 g
Kalsium 181,1 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 2,9 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • timjamia
  • valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • mustapippuria myllystä
  • oliiviöljyä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search