Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,000 kg karjalanpaistilihaa
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,020 kg suolaa
- 0,005 kg kokonaisia mustapippureita
- 0,005 kg kokonaisia maustepippureita
- 0,005 kg laakerinlehteä
- 0,100 kg porkkanaviipaleita
- 0,100 kg pakastesipulikuutioita
- 1,000 kg vettä
-
1,000 kg
Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoaValio Viola® paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle tai…
Lisäksi
- 0,740 kg Valio ½ GN kauraista taikinalevyä
Tarjoiluun
- 0,025 kg hienonnettua persiljaa
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Lisää porkkanat ja sipulit. Lisää vielä vesi.
- Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia. Jäähdytä ja lisää tuorejuusto.
- Laita kaksi taikinaa kahteen leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan.
- Lisää täyte ja käännä taikinareunat kanneksi päälle.
- Ummista reunat huolellisesti.
- Pistele ja paista 150 asteessa n. 45 min tai kunnes kukko on kypsää.
- Tarjoa persiljalla maustetun voin kera.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
521 kcal
Proteiini
23,5 g
Hiilihydraatti
15,1 g
Rasva
40,9 g
Tyydyttynyt rasva
20,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
2,2 g
Kalsium
16,6 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa