Siirry sisältöön
Kasvis-pekonipata

Kasvis-pekonipata

Kasvis-pekonipata

Ainekset

Pinnalle

  • 0 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Suikaloi pekoni ja ruskista padassa.
  2. Lisää sipuli, vesi, mausteet ja hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Lisää perunakuutiot, huuhdeltu papusekoitus ja vihannekset. Hauduta kypsäksi ja lisää tarvittaessa vettä.
  4. Lisää lopuksi maustekurkku ja smetana. Kiehauta.
  5. Koristele persiljalla ja tarjoile täysjyväriisin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 445 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 35 g
Rasva 26,4 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 6,5 g
Suola 3,4 g
Kalsium 88,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search