Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg pakastekasvissekoitusta
- 0,018 kg suolaa
-
1,000 kg
Valio kirjolohikuutioitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
- 0,012 kg sitruunapippuria (sis. suolaa)
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,005 kg kuivattua rosmariinia
- 0,135 kg hillottua inkivääriä
- 1,200 kg
- 0,060 kg inkiväärilientä
Jaa resepti
Ohje
- Höyrykypsennä kasviksia 3 min. Valuta ja mausta suolalla. Sulata ja valuta lohikuutiot ja mausta pippurilla. Kuullota valkosipuli rosmariinin kanssa voissa pannulla. Lisää sekaan maustetut lohikuutiot ja paista kala kypsäksi. Kääntele lopuksi joukkoon höyrytetyt kasvikset. Hienonna kastikkeen inkivääri ja sekoita jogurtin sekaan ja mausta inkivääriliemellä. Tarjoa lämpimän lohisalaatin kastikkeena.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
329 kcal
Proteiini
16,1 g
Hiilihydraatti
19,9 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
1,5 g
Kalsium
152,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa