Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,700 kg sian kylkeä
- 0,120 kg sipulia
- 0,080 kg valkosipulia
- 0 kg vehnäjauhoja
-
0 kg
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa possun kylki n. 1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi ja keitä niitä suolatussa vedessä 1 tunti.
- Leikkaa kaikki ylijäämäpalat kyljistä pieniksi ja paista niitä miedolla lämmöllä pannulla kunnes rapeita. Siivilöi pannulle tullut rasva talteen.
- Lisää possunrasva ja voi kattilaan ja samassa määrässä jauhoja.
- Ruskista jauhot ja lisää possujen keitinlientä varovasti joukkoon samalla sekoittaen niin paljon, jotta saat hyvän kastikkeen koostumuksen.
- Freesaa hienonnetut sipulit pannulla ja lisää ne sen jälkeen kastikkeen joukkoon hautumaan.
- Paista keitetyt kylkiviipaleet pannulla voissa ja lämmitä ne 180 asteessa uunissa 4 min ennen tarjoilua.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
614 kcal
Proteiini
27,8 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
54,3 g
Tyydyttynyt rasva
18,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Kalsium
27,5 mg
D-vitamiini
0,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
307 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
27,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- vehnäjauhoja
- Valio normaalisuolaista voita
- suolaa
- mustapippuria