 
	Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Täyte
- 1,400 kg tuorepasta lasagnelevyjä
- 
												0,050 kg
																													Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
   
- 0,400 kg pakastesipulikuutioita
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 1,000 kg Valio gratiinikasviksia
- 0,800 kg tomaattimurskaa
- 0,040 kg hienonnettua tilliä
- 
												2,000 kg
																													Valio kirjolohisuikaleitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
   
- 0,021 kg sitruunapippuria (sis. suolaa)
Kastike
- 
												1,000 kg
																													Valio ruokakermaa Kolme juustoa laktoositonLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
   
- 
												0,150 kg
																													Valio mozzarellajuustoraastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
   
- 0,007 kg kuivattua basilikaa
- 0,040 kg maissitärkkelystä
		Jaa resepti
	
	Ohje
- Kuullota sipulit Oivariini rasvassa pehmeäksi. Lisää joukkoon jäiset kasvikset, tomaattimurska ja tilli.
- Lisää sulanut ja sitruunapippurilla maustettu kala. Sekoitta varovasti ja anna kalan hieman kypsyä.
- Valmista kastike yhdistämällä puolet juustosta, basilika ja maissitärkkelys kuumaan kermaan.
- Laita kala-kasvisseosta lasagnelevyn päälle ja rullaa se pituussuunnassa.
- Lisää seuraavan tyhjän levyn päälle jo rullattu ja täytetty levy sekä myös täytettä. Rullaa jälleen levy pituussuunnassa.
- Tee loput levyt samalla tavalla.
- Laita GN 1/1 - 65 vuoan pohjalle hieman kastiketta ja sitten lasagnerullat vieretysten sen päälle. Lisää loppu kastike ja juustoraaste.
- Kypsennä 150 asteessa n. 40 min. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					542 kcal
				
							
					Proteiini
					30,9 g
				
							
					Hiilihydraatti
					43,1 g
				
							
					Rasva
					25 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					6,3 g
				
							
					Ravintokuitu
					9,2 g
				
							
					Suola
					2,1 g
				
							
					Kalsium
					141,2 mg
				
							
					D-vitamiini
					0,6 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						208 kcal
					
																				
						Proteiini
						11,9 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						16,6 g
					
																				
						Rasva
						9,6 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						2,4 g
					
																				
						Ravintokuitu
						3,5 g
					
																				
						Suola
						0,8 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
												Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa					
				 
										 
										 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																