Siirry sisältöön
Marjainen kermamunkki
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Marjainen kermamunkki

Herkullinen ja näyttävä herkku vitriiniin syntyy puolitetusta mustikkamunkista ja marjavaahdosta.

Marjainen kermamunkki

Ainekset


Ohje

  1. Sulata ja puolita (pitkittäissuunnassa) mustikkamunkki. Vaahdota kerma ja berry curd vaahdoksi ja pursota munkin puolikkaiden päälle haluamallasi tavalla. Viimeistele pensasmustikoilla ja syötävillä kukilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 164 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 19,9 g
Rasva 8,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Kalsium 7,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 282 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 34,3 g
Rasva 14,2 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search