Siirry sisältöön
Mustikka-piimävanukas
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Mustikka-piimävanukas

Helppo kylmävalmistettu mustikkainen piimävanukas neljästä raaka-aineesta. Kokeile myös muita Valio täytteitä vanukkaiden valmistuksessa.

Mustikka-piimävanukas

Ainekset


Ohje

  1. Annostele Valio Eila® piimä ja Valio vaahtoutuva vaniljakastike sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Ripottele nesteiden joukkoon kylmätärkkelys hitaasti samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Vähennä kierroksia ja lisää Valio mustikkatäyte. Sekoita vanukas tasaiseksi. Annan vanukkaan tekeentyä mielellään yön yli tai vähintään muutaman tunnin ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 80 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 12,6 g
Rasva 1,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 101,2 mg
D-vitamiini 0,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 80 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 12,6 g
Rasva 1,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search