Hyppää sisältöön
Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa

Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa


Ainekset

  • 1,500 kg naudanpaistia
  • 0,012 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,050 kg timjamia hienonnettuna

Piparjuurismetana


Ohje

Paahtopaisti

  1. Laita paisti vuokaan ja hiero mausteet paistin pintaan. Kypsennä paisti uunissa noin 125 asteessa 1 h 15 min per kilo. Laita vuoan pohjalle tilkka vettä. Näin paistista tulee mehevän puolikypsää. Kun paisti on kypsää, anna sen vetäytyä noin 15 minuuttia. Voit myös jäähdyttää paistin kokonaan jos tarjoilet sen kylmänä. Leikkaa jäähtynyt paisti terävällä veitsellä ohuiksi siivuiksi.

Piparjuurismetana

  1. Sekoita kastikeaineet keskenään ja anna vetäytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 291 kcal
Proteiini 34,1 g
Hiilihydraatti 3,1 g
Rasva 15,2 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,4 g
Kalsium 53,6 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 195 kcal
Proteiini 22,9 g
Hiilihydraatti 2,1 g
Rasva 10,2 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi