
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,500 kg naudanpaistia
- 0,012 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,050 kg timjamia hienonnettuna
Piparjuurismetana
- 0,200 kg
- 0,200 kg
- 0,020 kg piparjuuriraastetta
- 0,020 kg karkeaa dijonsinappia
- 0,010 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
Paahtopaisti
- Laita paisti vuokaan ja hiero mausteet paistin pintaan. Kypsennä paisti uunissa noin 125 asteessa 1 h 15 min per kilo. Laita vuoan pohjalle tilkka vettä. Näin paistista tulee mehevän puolikypsää. Kun paisti on kypsää, anna sen vetäytyä noin 15 minuuttia. Voit myös jäähdyttää paistin kokonaan jos tarjoilet sen kylmänä. Leikkaa jäähtynyt paisti terävällä veitsellä ohuiksi siivuiksi.
Piparjuurismetana
- Sekoita kastikeaineet keskenään ja anna vetäytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
291 kcal
Proteiini
34,1 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
15,2 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
53,6 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
22,8 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä