Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg puikulaperunaa
-
0,150 kg
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä kuoritut puikulat 35 min 100 asteessa höyryuunissa ja aja ne perunamyllyn läpi.
- Lisää perunalumen joukkoon voi ja vähän kermaa, jottei se leikkaa.
- Viimeistele perunapyree hienonnetulla ruohosipulilla.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
344 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
15,8 g
Rasva
30,2 g
Tyydyttynyt rasva
17,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
5,6 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
251 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
11,5 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- Valio kuohukermaa laktoositon
- hienonnettua ruohosipulia
- suolaa