Siirry sisältöön
Pitkään haudutettua häränrintaa

Pitkään haudutettua häränrintaa

Pitkään haudutettua häränrintaa

Ainekset

  • 1,000 kg naudan rintaa
  • 0,030 kg merisuolaa
  • 0,010 kg kokonaisia mustapippureita
  • 0,010 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,010 kg laakerinlehti
  • 0 kg vettä

Ohje

  1. Hiero suola lihan pintaan, laita liha pakkiin ja paahda kuumassa uunissa200 asteessa, kunnes pinta saanut väriä. Lisää vesi kunnes liha peittyy. Lisää pippurit ja laakerinlehdet. Laita uuniin ja kypsennä matalalla lämmöllä, noin 100 asteessa 8h. Jäähdytä liha painon alla ja viipaloi liha ohueksi viipaleeksi. tarjoa piparjuurikastikkeen kera

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 265 kcal
Proteiini 33,6 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 13,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 5,2 g
Kalsium 36 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal
Proteiini 22,5 g
Hiilihydraatti 1,2 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 3,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • vettä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search