Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,940 kg vehnäjauhoja
- 0,510 kg sokeria
- 0,024 kg vaniljasokeria
- 0,036 kg leivinjauhetta
- 0,004 kg jauhettua anista tai 0,005 kg (1 tl) karvasmantelia
-
0,450 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg
- 0,420 kg pakastettua porkkanasosetta
Vuokaan
-
0 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Lisää voisulaan kermaviili ja sulatettu porkkanasose. Mikäli maustat kakun karvasmanteliaromilla, lisää se porkkanaseokseen. Yhdistä porkkanaseos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita hyvin.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun GN 1/3-65 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 1 h 10 min. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ja viipaloi tarjolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
236 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
32,2 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
118,6 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
374 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
51,1 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- Valio Eila® voita
- korppujauhoja