Siirry sisältöön
Poropiirakka

Poropiirakka

Poropiirakka

Ainekset

  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa, esipaistettu

Täyte


Ohje

  1. Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjalle.
  3. Paista 150 asteessa n. 20 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 367 kcal
Proteiini 19,8 g
Hiilihydraatti 17,5 g
Rasva 23,7 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,6 g
Kalsium 339,5 mg
D-vitamiini 0,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal
Proteiini 12,4 g
Hiilihydraatti 11 g
Rasva 14,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search