Siirry sisältöön
Raejuustohyytelöä

Raejuustohyytelöä

Raejuustohyytelöä

Ainekset

Tarjoiluun

  • 0,400 kg mangososetta
  • 0,050 kg sokeria

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Sulata liivatteet pieneen tilkkaan (1/2 rkl) kiehuvaa appelsiinitäysmehua. Vaahdota kevytvispi.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään, lopuksi vaahdotettu kevytvispi kevyesti nostellen.
  3. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun GN 1/2-65 -astiaan. Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
  4. Yhdistä mangosose ja sokeri. Tarjoa kastikkeena raejuustohyytelön kanssa.

Vinkki

Hyytelön kanssa sopii tarjottavaksi myös Valio marjakeitot.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 166 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,2 g
Kalsium 29,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 15,7 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search