Siirry sisältöön
Raejuustohyytelökakku

Raejuustohyytelökakku

Raejuustohyytelökakku

Ainekset

Tarjoiluun

  • 0,400 kg mangososetta
  • 0,025 kg sokeria

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Liuota kiehuvaan appelsiinimehutilkkaan. Vaahdota kerma. Sekoita kaikki ainekset keskenään, lopuksi kermavaahto kevyesti nostellen.
  2. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun GN 1/2-65 astiaan. Anna hyytyä kylmässä, mielellään yön yli.
  3. Makeuta mangosose sokerilla ja tarjoa kastikkeena.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 193 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,3 g
Kalsium 38,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 14,6 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search