 
	Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Omeletti
- 0,740 kg Valio ½ GN kauraista taikinalevyä
- 1,000 kg kananmunia
- 
												1,000 kg
																													Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
   
- 
												0,500 kg
																													Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
   
- 0,015 kg kasvisliemijauhetta
Kreikkalainen salaatti
- 0,400 kg jääsalaattia
- 0,300 kg tomaattia kuutioina
- 0,300 kg kurkkua kuutioina
- 0,150 kg kivettömiä oliiveja
- 
												0,300 kg
																													Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
   
- 0,070 kg oliiviöljyä
- 0 kg tuoretta oreganoa hienonnettuna
Broilericaessarsalaatti
- 0,150 kg caesarkastiketta
- 0,400 kg kypsää broilerin rintafileetä, pakaste kuutioituna
- 0,400 kg romainesalaattia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Katkarapusalaatti
- 0,150 kg jääsalaattia
- 0,300 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 0,400 kg porkkanaraastetta
- 0,050 kg limemehua
- 0 kg tuoretta korianteria hienonnettuna
Kylmäsavulohisalaatti
- 
												0,450 kg
																													Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
   
- 0,300 kg avokadoa viipaleina
- 0,300 kg kurkkua suikaleina
- 0,050 kg limemehua
- 0 kg tuoretta tilliä
		Jaa resepti
	
	Ohje
Omeletti
- Painele taikinalevyt toisiinsa kiinni leivinpaperilla vuoratun GN 1/1 vuoan pohjalle.
- Sekoita täytteen aineet keskenään ja paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 45 min. tai kunnes omeletti on kypsä.
- Jäähdytä ja leikkaa omeletti 15 osaan.
- Lisää haluamasi salaatti päälle.
Kreikkalainen salaatti
- Revi salaatti ja yhdistä kaikki aineet.
Broilericaesarsalaatti
- Paahda broilerikuutio uunissa n. 10 min 200 asteessa. Jäähdytä.
- Revi salaatti ja yhdistä kaikki aineet kastikkeeseen.
Katkarapusalaatti
- Revi salaatti ja yhdistä kaikki aineet.
Kylmäsavulohisalaatti
- Suikaloi lohi ja yhdistä kaikki aineet.
- Koristele tillillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					722 kcal
				
							
					Proteiini
					39,4 g
				
							
					Hiilihydraatti
					23 g
				
							
					Rasva
					52,3 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					18,4 g
				
							
					Ravintokuitu
					5,3 g
				
							
					Suola
					4,9 g
				
							
					Kalsium
					442,5 mg
				
							
					D-vitamiini
					2,8 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						363 kcal
					
																				
						Proteiini
						19,8 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						11,6 g
					
																				
						Rasva
						26,3 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						9,2 g
					
																				
						Ravintokuitu
						2,7 g
					
																				
						Suola
						2,4 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
													NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:							
				- tuoretta oreganoa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta korianteria
- tuoretta tilliä
 
										 
										 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																