Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Hernekeitto
- 1,000 kg kuivattuja herneitä
- 0,400 kg minivihanneskuutioita brunoisea
- 0,300 kg pakastesipulikuutioita
- 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,300 kg pekonia
- 4,000 kg vettä
- 1,000 kg pakasteherneitä
- 0,050 kg suolaa
Jogurttikastike
- 0,700 kg
- 0,150 kg sinappia
- 0,250 kg kurkkusalaattia
Jaa resepti
Ohje
Hernekeitto
- Liota kuivattuja herneitä yön yli kylmässä vedessä.
- Freesaa vihanneskuutiot ja sipulit kuutioidun pekonin kanssa. Lisää liotetut ja siivilöidyt herneet ja vesi. Keitä noin 2 tuntia, tai kunnes herne on kypsynyt.
- Lisää lopuksi pakasteherneet ja kiehauta. Mausta suolalla.
Jogurttikastike
- Sekoita raaka-aineet sekaisin. Tarjoa hernekeiton kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
272 kcal
Proteiini
15,2 g
Hiilihydraatti
23,7 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
12,2 g
Suola
3,2 g
Kalsium
112,9 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
68 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa